Video ricette

Andrea Cason
SEVILLA COCKTAIL

SEVILLA COCKTAIL

40 ml sweet vermouth 40 ml dark rum Orange peel Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake well. Strain in cocktail glass. Garnish with orange peel. follow us on Facebook https://www.facebook.com/bartendersac... follow us on Instagram https://www.instagram.com/bartendersa...

Leggi di più →


Andrea Cason
RUSSIAN BRIDE

RUSSIAN BRIDE

60 ml vanilla infused vodka 22,5 ml Coffee Liquor 7,5 ml creme de cacao 15 ml cream 15 ml milk Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake well. Strain in cocktail glass. Creato nel 2002 da Miranda Dickson, meglio conosciuta come Vodka Princess, per UK's Revolution bar chain, dove ne vennero venduti 500.000 ogni anno. follow us on Facebook https://www.facebook.com/bartendersac... follow us on Instagram https://www.instagram.com/bartendersa...

Leggi di più →


Andrea Cason
REGGAE RUM PUNCH

REGGAE RUM PUNCH

50 ml Overproof white Rum 15 ml Raspberry Liquor 22 ml fresh lime juice 30 ml pineapple juice 45 ml orange juice 20 ml grenadine syrup Dry pineapple slice, cherry Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake well. Strain in highball glass. Garnish with Dry pineapple slice and cherry Questo è il punch più famoso e popolare in Jamaica, viene chiamato anche in modo differente in quanto alcuni ingredienti cambiano però deve sempre contenere succo d'arancia, succo d'anans e soprattutto overproof rum. follow us on Facebook https://www.facebook.com/bartendersac... follow us on Instagram https://www.instagram.com/bartendersa...

Leggi di più →


Andrea Cason
PIMM'S CUP

PIMM'S CUP

60 ml Pimm's top up with Ginger Ale/Lemon Soda Mint leaves and fresh fruit Pour all ingredients directly into highball glass filled with ice. Stir gently. Garnish with mint sprig and fresh fruit Pimm, figlio di un contadino del Kent, diventò il proprietario di un oyster bar in centro a Londra, vicino alla banca d'Inghilterra.Lui offriva un tipo di bevanda a base gin (liquore che conteneva un mix di erbe, gin e liquori) e tonica, dicendo che aiutava la digestione, servendolo all'interno di una tazza conosciuta come "No. 1 Cup". Nel 1851 la vendità e la produzione del Pimm's diventò molto alta a...

Leggi di più →

Articoli recenti
Categorie