Collezione: Giacomo Albieri

I Fermentati e Food Pairing

Head Bartender e Responsabile della Formazione presso Bartenders Academy Italia.

Ha seguito negli ultimi anni e segue tuttora Diageo Bar Academy in tutta Italia.

Bartender, ricercatore e curioso della miscelazione.

  • SEVILLA COCKTAIL

    SEVILLA COCKTAIL

    40 ml sweet vermouth 40 ml dark rum Orange peel Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake well. Strain in cocktail glass. Garnish with orange peel. follow...

    SEVILLA COCKTAIL

    40 ml sweet vermouth 40 ml dark rum Orange peel Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake well. Strain in cocktail glass. Garnish with orange peel. follow...

  • RUSSIAN BRIDE

    RUSSIAN BRIDE

    60 ml vanilla infused vodka 22,5 ml Coffee Liquor 7,5 ml creme de cacao 15 ml cream 15 ml milk Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake...

    RUSSIAN BRIDE

    60 ml vanilla infused vodka 22,5 ml Coffee Liquor 7,5 ml creme de cacao 15 ml cream 15 ml milk Pour all ingredients into cocktail shaker filled with ice. Shake...

  • REGGAE RUM PUNCH

    REGGAE RUM PUNCH

    50 ml Overproof white Rum 15 ml Raspberry Liquor 22 ml fresh lime juice 30 ml pineapple juice 45 ml orange juice 20 ml grenadine syrup Dry pineapple slice, cherry...

    REGGAE RUM PUNCH

    50 ml Overproof white Rum 15 ml Raspberry Liquor 22 ml fresh lime juice 30 ml pineapple juice 45 ml orange juice 20 ml grenadine syrup Dry pineapple slice, cherry...

1 su 3

Acquista un libro con buono studio

Aiutiamo aspiranti bartender ad acquisire le competenze per diventare professionisti del settore, per questo acquistando un libro otterrai subito un buono da spendere su uno dei nostri corsi!

1 su 4